lørdag den 11. april 2015

Terrassen indvies

Vejret i dag har jo været helt forrygende og vi har i den grad nydt det. Træterrassen blev gjort sommerklar og indviet med frokost og middagslur på sofaen - skønt! Der blev sat lidt spanske margueritter og oliventræet kom ud af sit vinterhi i garagen.

Derudover har vi indkøbt en stak altankasser, som nu står rundt langs kanten på terrassen, så vores lille fyr ikke ved en fejl spæner ud over kanten i sin iver efter hvad der nu fanger øjet. Vi har været meget i tvivl om vi skulle sætte noget hegn op på terrassen, for at afskærme kanten, men har ikke kunnet finde en optimal løsning - og han har også rigtig fint styr på at stoppe op og kravle ned af trappen, så derfor har vi nu lavet denne løsning i stedet. Der er foreløbig plantet hvid drejeblomst, petunia og spanske margueritter i dem, men det er min plan, at de skal helt tætbeplantes, så påtænker at så en masse sommerblomster ned imellem de andre blomster, så det bliver en fin blomstrende kant, i stedet for kedelige grå altankasser i plastik.

I skrivende stund er det gode sommervejr forsvundet, og det blæser, er gråt og regnen siler stille ned - men den skal være så velkommen, for har både sået og plantet rundt omkring i haven de sidste par dage, så det er tiltrængt med lidt vand.


Petunia og spanske margueritter, som nu lyser op på terrassen (og godt med lidt regn, som kan skylle petuniaerne rene for jord) .I staudebedet stråler de hvide snepryd nu i al deres glans midt i alt det brune.Ingen kommentarer:

Send en kommentar