fredag den 8. maj 2015

Status på projekt legehus

Ser pt. sådan ud: Der mangler shingles på taget og så skal sandkassen afsluttes og graves ud, samt fyldes med sand - men mon ikke weekenden gør meget ved det! Med lidt held når vi også at få sat en bænk, hylder og bord op derinde, så det kan tages i brug - pt. agerer det bare garage for scooter og græsslåmaskine - sønnens vel at mærke. Når det er tørret ordentligt op engang skal det have en gang maling, men det haster ikke lige nu.

Alt i alt er vi selv rigtig godt tilfredse med resultatet, og synes det ser rigtig fint ud med den indbyggede sandkasse, istedet for den oprindelige plan, som var at købe en færdig sandkasse og sætte ovenpå terrassen - på den her måde har vi også kunnet bestemme størrelsen selv.


2 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Kan godt forstå at I er tilfreds med resultatet. Jeg er helt sikker på at huset beboer, vil får mange gode timer i huset.
  En god ide med sandkassen. Den vil ej heller være i vejen når der køres rundt med scooteren på den træterrasse. Er der lavet låg til sandkasse? man kan jo gemme sandkassen væk også siddepladsen bliver endnu større.
  God weekend
  Kh. Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten.

   Tak for din hilsen. Foreløbig har vi ikke helt løst hvad vi gør med låg, så lige nu er det en presenning, men tanken er, at der skal laves noget - spørgsmålet er blot hvordan, så det ikke bliver for tungt. God idé dog med siddepladserne!

   Mange hilsner
   Stella

   Slet