fredag den 7. august 2015

En skøn sommeraften

Sådan en hvor man kan høre naboens børn lege, fjern latter fra grillhygge, og fuglekvidder en masse. Jeg elsker det! Efter at have sendt manden til Skanderborgs bøgeskov, puttet den store og sendt den lille til drømmeland i gyngen, kunne jeg lige smutte en tur rundt og nyde haven i selskab med mit kamera - man må jo tage hvad der er til rådighed, ik'! ;-)

Krukker på terrassen med lavendler, dværgsyren, georgine, sommerblomster og violer.

Den smukke georgine i fuldt udspring.

Syrenen må tro det er forår igen, efter den kolde juli vi har haft!

Mamelukærme i altankassen.

Mine overvintrede Dronning Ingrid-pelargonier i drivhuset trives bestemt!

Det samme kan siges om min hibiscus, som kvitterer med den ene smukke blomst efter den anden.

Endnu en pelargonie.

Squashplanterne har fået temmelig godt ved og jeg høster løs, pt. bliver de sendt gennem rivejernet og i fryseren, så kan jeg altid beslutte sidenhen om de skal i bagværk eller gryderet.

Der bliver snorksovet! Vi har allerede været ved at overveje en indendørs gyngeløsning, for her er sovegaranti, noget som ellers er svært at få til aftenluren - og vi kan jo nok ikke satse på de lune aftener fortsætter.

2 kommentarer:

  1. Hvor hyggeligt med sådan en lille størrelse, der sover i liften ude på gyngen. Vores squash er desværre ret træge til at udvikle sig i år. Sidste år fyldte de næsten halvdelen af køkkenhaven.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nemlig rigtig hyggeligt :-) Sjovt som der er forskel på den slags - her har jeg lige måttet tynde ud i bladene på vores for at kunne komme til at plukke.

      Slet