torsdag den 27. august 2015

En idé tager form

Min mand sukkede kun en smule forleden, da jeg præsenterede ham for mit seneste påfund - det er dog ikke helt færdigtænkt endnu, så vi venter lige med at finde skovlen frem, men jeg påtænker at lave et bed her foran drivhuset. Savner flere blomsterbede i haven, men da jeg samtidig gerne vil bevare en stor græsplæne til leg for børnene, så sætter det visse begrænsninger.Ja og sådan så indlægget altså ud for et par dage siden da jeg skrev det. Nu er der sket lidt i mellemtiden, for der er ikke altid langt fra tanke til handling :-)Nu skal manden bare have kanten lagt (af chaussésten) i weekenden og så skal jorden måske planeres en smule ;-) og så kommer vi til det sjove: Planter!

4 kommentarer:

 1. Kære Stella.
  Gud hvor jeg kender det du skriver, der kan mange dybe suk hvor man lufter sine tanker højt. Og jeg ved ikke hvorfor jeg stadig ikke har lært det at jeg nok ikke altid skal involvere min mand i de tanker.
  Men det ser rigtig god ud og jeg er sikker på at det bliver spændende når du skal med at plante.
  Har du nogen ideer om hvad du have i bedet?
  Er spændt på hvad du finder af spændende planter.
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten,

   Tak for dine ord - godt at høre jeg ikke er ene :-)

   Bedet bliver en god blanding af roser og stauder - men snart mere om det ;-)

   Mange hilsner
   Stella

   Slet
 2. Det er skønt når man kan se resultatet af sine anstrengelser, græs væk og planter ind, jo det er farlige tider for græsplænen når havemennesker flytter ind. :-) Men faktisk både nemmere og smukkere med bede, og sådant et drivhus skal rammes ind, ligesom et smukt maleri. God plantelyst, tiden er den rette.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har heldigvis en lille robot der klarer græsset for os, men bede er langt smukkere at omgive sig med end græs :-D Jeg elsker din tanke om indramning!

   Mange hilsner
   Stella

   Slet