mandag den 18. maj 2015

Haven sådan en grå majdag

Når man nu går her og bare venter og venter på, at lillesøster melder sin ankomst, så er det godt man kan fordrive tiden med lidt havearbejde. I dag fik jeg plantet tomater og majs om, og tomater og vandmeloner er nu flyttet ud i drivhuset - sidstnævnte dog i minidrivhuset endnu, så de har det ekstra lunt. Og se hvor georginerne titter frem i deres potter - inden længe er de klar til udplantning!
Ude trives alt godt med al den regn vi har fået på det sidste - i "skovbedene" står det hele grønt og frodigt, og i højbedet vælter de små spirer frem under fiberdugen. Krydderurtebedet står også godt, især løvstikken er virkelig vokset meget! 


Dværgazalea, tulipaner, en akeleje, pæon i knop og clematis der vokser vildt og tosset, og ikke har opdaget, at den for længst er vokset over espalieret. Ved siden af pibler lathyrus frem, klar til at indtage det andet espalier, og til slut et nærbillede af en udsprungen geranium.Bærbuskene trives også godt, især ribs ser ud til at give godt i år, men hindbærrene vokser også derudaf! Rabarberne giver godt og det er bare med at trække til, så der kommer flere - nu ligger et halvt kilo og hygger sig i fryseren, klar til at blive til en lækker rabarbertærte.
Figentræet i drivhuset - der er sket en del ift. den visne pind der stod bar i en krukke for en måned siden.


Man kan nemt blive lidt træt af al den haveaktivitet, men så er det godt man kan tage sig et hvil med benene oppe :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar