mandag den 4. maj 2015

Lidt krukkeri

Nogle folk omkring mig, mener man kan få for mange krukker. Og at jeg er nået dertil. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i tankegangen :-) Her et lille udsnit af dem, regner med at lave et ordentligt dækkende indlæg om det en anden god gang, når der for alvor er kommet liv i dem alle.

Og nej, billederne er bestemt ikke fra idag, hvor det hele ser lidt hænget og sjasket ud efter nattens regn - men den er velkommen, og vandtankene her er nu helt fyldte.


 2 kommentarer:

 1. Kære Stella.
  Det kan nu heller ikke forstå at der er nogen der kan mene. Krukker er en meget praktisk foranstaltning hvor man kan have mange planter i - lige fra sommerblomster, grønsager, løgplanter som blomster på forskellige tidspunkter og så de planter der kan stå der hele tiden. Jeg har en del hosta i mine krukker, og med dem forsøger jeg at skabe miljø sammen med sommerblomsterne. Det eneste der er en ulempe er de skal vandes, men det giver jo også anledning til at man kommer rundt i haven hver dag, når det er højsæson for vanding.
  Kh. Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre fra en "krukke-lidelsesfælle" :-) Vandingen er en klar ulempe, ja - men også den eneste, for der er nemlig, som du siger, mange muligheder i krukker.

   Mange hilsner
   Stella

   Slet