mandag den 15. december 2014

Chance for hvid jul?

0. Hm øv altså. DMI påstår jo, at chancen for hvid jul i år er sådan cirka nul - det er der jo ikke meget sjovt ved. var lige ude og gå en runde i haven i dag og det ville altså gøre den godt udseendemæssigt med et hvidt lag :-)

Istedet må man jo bare nyde disse billeder fra julen 2012:3 kommentarer:

 1. Hej Stella, melder mig lige under fanerne, det er et rigtigt dejligt hus og haveprojekt I har erhvervet jer, og med en lille dreng fra 2013 har I vel hænderne fulde. Selv har jeg en dreng på 4½ og en på 11mdr. vi er altid i gang...Det undrer mig der ikke er flere der har fundet din ellers meget aktive blog. Men haveblogland er ved at svømme over, der var en gang da jeg selv kunne overskue dem alle og fulgte de fleste, men den tid er fordi. Tror mange læser med, men ligesom jeg selv følger 150 eller flere, dette giver ikke meget tid til at kommenterer, men fortvivl ikke. Husk at lægge en kommentar, jeg er selv altid nysgerrig når nye skriver hos mig, og tjekker hvor de kommer fra.
  Glædelig jul.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik,
   Et noget forsinket svar, men tak for din fine besked - det er altid rart at høre fra jer der faktisk finder herind :-) Og ja, blogland er ved at være godt fyldt med inspirerende haveblogs, så det er svært ikke at forsvinde lidt i mængden - vi skulle alle blive bedre til at efterlade et HEJ!
   Mange hilsner
   Stella

   Slet