søndag den 2. april 2017

Forårsdage i haven

Sikke et vejr vi har haft i denne weekend - vi har nydt det i stor stil og været ude fra morgen til aften. Der er da også blevet ryddet op i haveskuret, havemøblerne er fundet frem, terrassen er renset, drivhuset vasket og ryddet op og der er blevet sået frø og pottet spirer om. 

Gul er ellers ikke min farve, og slet ikke i haven - men(!) forår ER altså bare lig med gul, så det er den eneste tid på året, hvor gul er velkommen; de små fine tete-a-tete, gule ballonformede tulipaner og de stor tunge påskeliljer - alt sammen dejlige bebudere om solens snarlige komme. Dette syn møder os dagligt når vi træder ned af trappen til vores bagdør:Andre skønne forårsbebudere er den klare blå perlehyacint, den fine snepryd, duftende ribes og hornvioler i alle farver.

 
Og se lige hvor alt grønnes! Før vi ser os om, er den kedelige gråbrune jord pist væk - jeg glæder mig!Weekendens projekter har også budt på udgravning af nyt bed, men det må vente til et andet indlæg, sammen med billeder fra det dejlige rene drivhus.

1 kommentar:

  1. Hvor er der smukt hos dig. Ja og gul er mange ting. Jeg nyder den gule farve lyser op i denne tid. Skønt med et rent drivhus og lad så en fremragende sæson begynde i haven.

    SvarSlet