mandag den 19. maj 2014

Oversigter

Jeg er endnu temmelig grøn udi haveverdenen, så jeg har ofte svært ved at huske den ene plante fra den anden. Derfor har jeg de her oversigter, så jeg kan holde styr på hvad, hvor og hvornår i sæsonen. Det første billede viser en oversigt over mit staudebed, som vist er ved at være godt fyldt! Kommer nok til at flytte med tingene, efterhånden som de vokser sig store. Det andet viser alle planter i haven (sådan groft sagt, nogle mangler godt nok), og deres blomstringsperiode, placering og størrelse.
6 kommentarer:

 1. Hvor fint!
  Der er nok mange - undertegnede medregnet - der kunne lære noget af dig-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,

   Ideen er desværre ikke min, men tyvstjålet fra et haveforum - synes simpelthen det var så smart at holde styr på den måde. Indtil havde jeg forsøgt at skrive det hele ned på et stykke papir. Noget værre rod :-)

   Slet
 2. Prøver at være ligeså systematisk...men så var der lige en plante der skulle flyttes, noget gik ud...og så kom der lige nogle nye planter med hjem fra shoppetur! Her skulle jeg så lige så opdateret mine oversigter - men når det sjældent... ;.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker system og orden, så det gør det nemt at prioritere - men det kræver også nogle gange en ordentligt opdatering, når der er kommet en masse nyt til og flyttet noget rundt :-)

   Slet
 3. Hold da helt fast for et godt og ordentligt system du har, jeg skal være glad hvis jeg bare får sat planteskilte ved mine ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Det der med planteskilte er jeg til gengæld ikke så god til - jeg prøver at blive bedre, så er det nemlig meget mere overskueligt når man går derude og planter :-)

   Slet