onsdag den 5. juli 2017

Gensyn med en skøn have!

I lørdags havde jeg ednu engang glæden af, at opleve Claus Dalbys skønne have i skovbrynet i Risskov. Torsdag og fredag silede regnen ned nærmest uophørligt, men på forunderlig vis mødte lørdag os med det klareste solskin og lune vindpust, så vi følte os i den grad heldige!

Sidst jeg besøgte haven efterlod jeg et billedtungt indlæg, men det kommer altså ikke til at ske igen, for istedet for at se haven gennem linsen havde jeg mere travlt med at undersøge, dufte og opleve. Se eller gense indlægget fra mit besøg i haven i 2015 lige her for flere billeder af haven.
 


Claus har jo det mest fantastiske hus at bygge haven op omkring, og han har da også taget inspiration heri, så haven passer til huset. Ligesom sidst, er jeg vild med hans sans for detaljer - for at skabe et "point de vue"; hans højde i staudebedene; hans skønne udekøkken og ikke mindst hans helt utroligt smukke drivhuse.


Noget af det han arbejder rigtig meget med er de skarpt klippede hække i samspil med de vilde staudebede, som også tydeligt ses ovenfor.


Hans skønne lille lysthus bagved vandspejlet.


Og så sluttede vi dagen af med en tur i Billigblomst, ikke et plantemekka, hvis du spørger mig, men for søren, de har mange smukke krukker. Der kom godt læs på bilen hjemad! 

3 kommentarer:

 1. Kære Stella, skøn have hos claus dalby, den er unik og man kan ikke sige man er den samme før og efter. Håber ikke du er på vej ud af blogverden, jeg kan se dine indlæg er meget færre i år. Du skal vide jeg kigger ind så tit som muligt, men som mange andre får vi ikke altid lige efterladt en kommentar. Det er jo bloggenslivsblod, det ved jeg alt om, derfor får du min tilkendegivelse her.
  God sommer derude i haven. NB Flotte valmuer, det skal jeg vist blive bedre til.
  Venligst
  HEnrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Henrik,

   Tak for dine ord, det er altid hyggeligt med en hilsen fra den anden side af skærmen :-) Bloggen lider rigtigt nok lidt, men mest under mangel på tid og en ordentligt blogger-app til IOS ;-) Jeg smider til gengæld hyppigt en hilsen på bloggens Facebookside FruDuesHave.

   God sommer derude,
   Stella

   Slet
 2. Det er jo bloggenslivsblod, det ved jeg alt om, derfor får du min tilkendegivelse her.


  Royal1688

  SvarSlet