mandag den 2. november 2015

I hi

Ja, ligeså stille er vores have ved at gå i hi - vinterhi. Bedene når ikke at blive fintrimmet i år, men jeg har fået flyttet de stauder jeg ville, sat tulipanløg og hvidløg, plantet de nye roser, ryddet op i drivhuset, slået græs og revet af en sidste gang og nu mangler vi faktisk bare, at gemme havemøblerne væk - der går dog nok lige et par uger endnu, hvis jeg bestemmer, for synes det ser så trist og kedeligt ud uden. Nå ja, og så skal jeg have georgineknoldene taget op, men de står så smukt endnu, at jeg ikke nænner det.

Apropos georgineknolde; sidste år opbevarede jeg dem i lukkede flamingokasser, men oplevede at flere af dem rådnede, så i år vil jeg istedet prøve at opbevare dem mere luftigt: Jeg har købt et par af de hollandske løgkasser fra Bilka, med trådbund, som jeg tænker de vil ligge godt og tørt i, i vores garage, henover vinteren.


2 kommentarer:

 1. Hej, jeg har tilmeldt mig som fast læser af din blog.
  Selv om haven er på vej i hi, så ser det dejligt indbydende ud med de åbne døre. Jeg er spændt på at høre, om du får succes med opbevaringen af knolde. Jeg har også selv tidligere haft brugt flamingokasser, men uden succes.
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nina,

   Velkommen til og tak for din besked, altid hyggeligt når læsere giver sig til kende :-)

   Mange hilsner
   Stella

   Slet