søndag den 1. marts 2015

Årets første officielle forårsdag

Ihvertfald jf. kalenderen - jeg har lidt svært ved at genkende det, når jeg kigger ud af vinduet. Ikke desto mindre kan denne første forårsdag fejres med at vise lidt nyindkøb til haven, samt de ting der er kommet fra Blomsterverden. Et smut i Ikea igår resulterede nemlig i, at dette minidrivhus flyttede ind på matriklen, sammen med et par zinkbaljer, som jeg ikke lige har fået fotograferet. Jeg tænker, at minidrivhuset finder en plads ude i drivhuset med lidt spirende planter i.


Derudover har jeg været forbi Bilka efter lidt salatfrø, ærter og ramsløgsfrø - så sammen med frøene fra Blomsterverden, som kom den anden dag, er årets køkkenhave vist ved at være dækket ind.
Til sidst et lille kig ned i kassen fra Blomsterverden, som er fyldt med de skønneste dahlia knolde - nu venter vi bare på lunere temperaturer, så kan de komme i jorden og hygge sig. Jeg kan iøvrigt kun anbefale Blomsterverden: Hurtigt og effektivt! Tirsdag aften bestilte jeg frø og knolde hos dem, og torsdag kunne jeg afhente min pakke på posthuset.


2 kommentarer:

 1. God arbejdslyst, det er en herlig tid, med alle havens gøremål lige nu.
  Mange hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er nemlig en skøn tid vi går i møde :-)

   Slet