søndag den 27. juli 2014

Æbler i overflod

Vores æbletræ har i de to sæsoner vi har boet her båret helt vildt, og i år er ingen undtagelse - jeg gider ikke bøvle med at tynde ud i dem først på sommeren, for det giver meget mere end vi aftager som det er, men til gengæld får jeg så lov at samle et par spandfulde æbler op hver aften fra nu til september - jubii.....

Det er madæbler, så vi har tidligere lavet æblegrød, æblemos, æblemost og sirup i lange baner, foruden æblekage en masse - nu må vi se hvor meget det bliver til i år.






4 kommentarer:

 1. Mums - jeg elsker æblegrød.
  Vores træer bærer ikke rigtig noget frugt - som bliver godt i hvertfald. Der er en del småtteri, som falde ned nu her i varmen - men det bliver sjældent godt så vi kan få noget ud af det.
  Så god fornøjelse med jeres.
  Mange sommer hilsner Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Susan - Tak for din kommentar. Øv med småtterier - forudsat, at de er modne, så skal jeg gerne medbringe en posefuld til dit åben have-arrangement :-)

   Mange hilsner
   Fru Due

   Slet
 2. Hej. Har det samme æbletræ med vanvittig mange æbler!!! Alt mad lavet med æblerne bliver vidunderlig!! Men vil lige høre dig om du kender navnet på æblerne??
  Hilsen Sarah.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sarah - Der hvor vi i sin tid fik dem mostet, var der en som mente det var citronæbler, men skal være ærlig og indrømme at jeg slet ikke har undersøgt det nærmere 🙂 Men det er en gave med de mange MANGE gratis æbler!

   Mange hilsner
   Stella

   Slet