mandag den 24. marts 2014

Velkommen til!

Hej derude og velkommen til! Det er jo lige til at få præstationsangst af, at skulle skrive noget der går online, hvor alle kan se det, men på den anden side er der næppe så mange der rent faktisk læser det.

Bloggen her bliver - primært - en haveblog, hvor jeg vil berette lidt hid og did om haven her, og vores småprojekter derude. Jeg har i lang tid leget med ideen om at starte en haveblog, da jeg selv følger en del og synes det er skønt at følge andres haveliv. 

For snart to år siden købte vi huset og med til det hørte en knap 1000 kvm stor grund, hvor det nok er omtrent halvdelen der er lagt ud som have. Vi blev de lykkelige ejere af gamle træer og buske, samt en stor græs(mos)plæne, men ikke det store blomsterflor. Nå ja, ej at forglemme legehuset... Som stadig er oppe til overvejelse. I mellemtiden er der dog sket lidt derude: Jeg satte sidste år en 2-300 blomsterløg, plantede stauder, hindbær, solbær, ribs og blåbær og min mand byggede to højbede til mig, hvoraf det ene er plantet til med jordbær. Det andet stor klar til årets salat- og ærtesåning. Så her sker lidt... 

Jeg har mange drømme og planer for haven, det er bestemt ikke ideer, men plads og tid, der pt. sætter begrænsninger. Jeg pløjer mig igennem havebøger for at få inspiration og ikke mindst, for at lære noget om havebrug. Jeg drømmer om frodige bede og skiftende blomsterflor, men der er lidt vej endnu. Så velkommen til den vej :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar