lørdag den 27. juni 2015

Sommervejr = havevejr?

Ikke nødvendigvis, men i dag var nu ganske udmærket når nu det ikke skal være strandvejr. Vi har da også tilbragt det meste af dagen ude og fået gravet bede, flyttet planter og andre småting hist og her.

Først og fremmest har vi (og når jeg siger "vi" mener jeg naturligvis manden) udvidet bedet til venstre for legehuset, så det går ud om terrassen. Her har jeg plantet en masse hvide og lyserøde drejeblomster. Derefter gik manden i krig bag drivhuset, hvor der længe har været helt tilgroet med ukrudt - nu er der gravet af, kørt nyt jord på og så er tanken, at jeg løbende vil sætte jordbærskud herned, som så skal lukke tæt.Udover gravearbejdet i bedene, fik jeg også lige manden sat i sving med at lægge en kant af chaussésten ved rabarberbedet/plantebørnehaven/blåbærbedet. Det har længe været et vildt og rodet bed, hvorfor jeg heller ikke rigtigt har vist det frem før, men nu fik jeg lige renset godt ud i ukrudtet i dag, og sammen med den nye kant er det pludselig blevet helt hæderligt at se på!


I mellemtiden fik jeg trukket sidste omgang rabarber i denne omgang, nu får de fred lidt igen - og se så lige hvor salaten vokser i højbedet! Der er vist mere end rigeligt til os tre herhjemme!2 kommentarer:

 1. Kære Stella Det er dejligt når man får sat skik på tingene lidt efter lidt. Ofte skal der ikke så meget til. Det ser i hvertfald dejligt og grønt ud i din have og sten kanten pynter og bryder flot på samme tid. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nelig skønt at få krydset af på to do-listen og tak! :-) Vi er også ret godt tilfredse med resultatet selv.

   Mange hilsner Stella

   Slet